Even voorstellen

Wij zijn Penny en Michiel Lamens, uit Rotterdam. Terschelling is echt ons Wadhalla geworden. Wij komen hier al tientallen jaren met onze vrienden en familie en zijn hier zelfs getrouwd. Geniet van uw verblijf op Wadhalla Terschelling!

Heeft u vragen?

Vind onderstaand het antwoord of neem contact op

Is Wadhalla geschikt voor kleine kinderen?

Jazeker, veel van onze gasten zijn gezinnen met kleine kinderen.

Om het verblijf voor gezinnen met kleine kinderen aangenaam te maken hebben wij een aantal dingen geregeld. Bovenaan de trap is een traphekje geplaatst. In het huis is een kinderstoeltje aanwezig dat aan een stoel kan worden gehangen. Ook hebben wij een kinderbedje van Koelstra. De laatste kan worden gehuurd voor 7 euro.

De achtertuin is afgesloten, waardoor het een fijne plek is om kleine kinderen zonder veel problemen vrij te laten spelen.

Hoe kom ik aan de sleutel?

Wij zorgen dat de deur op tijd open is

Bij eventuele vragen kunt u Eeke Beerends bereiken op telefoonnummer 06-25064573.

Moet ik zelf beddegoed of handdoeken meenemen?

U kunt bij ons handdoeken en bedlinnen huren

De kosten voor het huren van handdoeken is 10 euro per set, dat geldt ook voor het bedlinnen. De eenpersoons boxspring bedden van Auping zijn voorzien van een molton. De dekbedden zijn ook van Auping en van anti-allergie imitatie dons. De kussens ook.em ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retim dolor.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Huisdieren zijn in Wadhalla niet toegestaan

Helaas, u kunt uw huisdier niet meenemen naar Wadhalla. Dat is niet omdat wij een hekel hebben aan ze hebben hoor. De reden hiervoor is dat veel mensen allergisch zijn voor dieren. Ook wanneer bij vertrek goed wordt schoongemaakt blijft de allergie patient mogelijk problemen ondervinden. Het mag helaas niet, wij maken hierop geen enkele uitzondering. 

Auto mee of fietsen huren?

Wij zouden met de fiets gaan

Met de fiets
De charme van het eiland is dat alles goed te bereiken is met de fiets. Dan krijg je ook het met gevoel met de natuur en de omgeving. En het is gezond. U kunt uw auto in Harlingen voor langere tijd parkeren bij Tjerk Hiddes net voor de sluizen links. Eenmaal aangekomen op het eiland staat de bus al op u te wachten. Neem de bus richting Oosterend, uitstappen Halte 'Kerk Hoorn'. Het is dan nog maar 100 meter lopen, het eerste straatje aan de linkerhand.

Fietsen kunt u huren bij Tom Terpstra, die tegenover ons gevestigd is aan de Dorpsweg. U kunt hem bereiken op 0562-448608. Desgewenst zet Tom ze alvast voor de deur.

Met de auto
Wanneer u het handiger vindt om de auto bij de hand te hebben is het van belang dat u een overtocht reserveert voor de Auto bij de veerdienst van Doeksen. Aan het eind van onze straat (Het Nieuwe Schoolpad) ligt tegenover de school een parkeerplaats waar u kunt parkeren.

Is het dicht bij het strand en boodschappen?

Alles zit op op loopafstand

Het strand
Het strand van Hoorn ligt op 2000 meter van Wadhalla. Dat is tussen de 5 en 10 minuten fietsen en tussen de 15 en 20 minuten lopen. Het is een mooie wandeling hoor, want je zit direct in de natuur, wij gaan het liefst door het Hoornse Bos.

Het Hoornse bos
Het bos begint al aan het eind van de straat, zo'n 50 meter van het huisje. Ideaal voor een heerlijke wandeling of voor de kids om er opuit te gaan. Je kunt op Terschelling trouwens geweldig mountainbiken.

Ben Van Alles
Voor verse broodjes in de ochtend en alle eerste benodigdheden kunt u naar de 'Ben Van Alles' aan de overkant van de straat op 50 meter van Wadhalla. Er zijn diverse supermarkten op het eiland, wij gaan het liefst naar de Jumbo in Midsland.

Op weg naar Terschelling

Plan je overtocht

Plan je bootreis met Doeksen

De reis naar Terschelling begint in Harlingen. Er gaat een snelle boot (ca. 45 min) en een langzame boot (ca.100 min) wanneer u ook de auto mee wilt nemen. De boot naar Terschelling boekt u bij Rederij Doeksen. 

Parkeren

U kunt in Harlingen met de auto lang parkeren bij Tsjerk Hiddes. Kijk op parkerenharlingen.nl voor meer informatie.

Bus of taxi

Eenmaal aangekomen in Harlingen kunt u de e-bus naar Hoorn nemen richting Oosterend. Halte Hoorn Kerk. Of u neemt een taxi. En nóg beter: de fiets.

Neem gerust contact op :)

Adres vakantiehuis Wadhalla:
Nieuw Schoolpad 2a
8896 KA  Hoorn Terschelling

Telefoon: 06-52052220
E-mail: info@wadhalla.nl

Zet uw vraag op de mail